5 Reacties op Reacties

 • Bij deze wil ik vermelden zeer tevreden te zijn over de IPL behandeling. Sceptisch ging ik de behandeling ( mijn oksels) tegemoet, maar al gauw bleek dat ik mijn oksels maar een keer in de drie dagen hoefde te scheren ( voorheen iedere dag). Mijn “grijze baard” onder mijn oksels is ook verdwenen. Ben zo enthousiast dat ik vandaag bij de tweede behandeling ook mijn bikinilijn heb laten doen. Ze is vriendelijk, vakbekwaam en erg hygiënisch. Kortom deze praktijk is echt een aanrader voor mensen die voor definitieve ontharing gaan.

 • Ik vind helemaal geweldig bij haar alle apperaten zijn schoon en ik heb gemerkt dat ik minder haar gekregen hoef ik helemaal niet te scheren . Ik ga gewoon zo verder 😀
  (heel blij me)

 • Altijd een vriendelijk ontvangen worden voor een goede en deskundige behandeling door een vrouw met passie.
  Na een aantal behandelingen (couperose|huidverbetering) zie ik al echt verbetering.
  Kan niet wachten op het eindresultaat 🙂

 • Na verschillende behandelingen van IPL in mijn gezicht armen benen oksels bikinilijn ,voel ik me weer meer vrouw ,ik was als vouw zijnde flink behaard ,ik heb me laten overtuigen dat IPL behandeling je steeds meer zekerheid gaf ,en dat is ook zo ,ik had een minderwaardigsheid complex door zoveel haargroei ,ik ben een gelukkig mens na behandeling van IPL,en voel me verlost van die haargroei ,ik sta daar door veel sterker in mijn schoenen ,Plus er wordt gewerkt met voorop hygienische apparaatuur waar ik zeer veel waarde aan hecht,Zij is professioneel hier in .Ik kan t iedereen aanraden ,Praktijk is helder en zeer schoon .

 • Wat een super salon! 4 keer geweest voor armen oksels en hoef om de week te scheren zweet niet meer en stinkt niet. Doet geen pijn alleen een prikje. Het is het waard super tevreden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *